De praktijk

De praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, medical taping, dry needling, bekkenbodemtherapie en Mulligan concept in Bergen. Onder het kopje pijnklachten? vindt u informatie over deze therapie├źn die worden aangeboden.

Fysiotherapie Binnenhof is een eerstelijns particuliere fysiotherapiepraktijk in Bergen. De praktijk is al sinds begin jaren tachtig te vinden aan het Binnenhof nr. 6, 1861 JW Bergen (NH). Aan het grote parkeerterrein in het centrum met voor de deur parkeerplaatsen voor “minder-validen”.

In onze praktijk werken vier gespecialiseerde en gediplomeerde fysiotherapeuten. Wij streven ernaar om fysiotherapeutische zorg en diensten van hoge kwaliteit te (blijven) leveren. Derhalve vindt er continue na- en bijscholing plaats. Hierbij is evidentie en het volgen van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied van belang en deze inzichten worden ingepast in het therapeutisch handelen.

Wij hebben een zorgverlenerscontract met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland, zodat een aantal fysiotherapie-behandelingen vergoed wordt, mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Wij zijn lid van de volgende beroepsverenigingen: KNGF, NVMT, VMT en NVA.

KvK.nr: 37153378

Reacties zijn gesloten.