Onze fysiotherapeuten

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte… Herkenbaar? Onze fysiotherapeuten in Bergen (NH) helpt u te (blijven) bewegen.

Ook wij zijn we in beweging. De veranderingen en ontwikkelingen binnen ons vakgebied zullen we op de voet volgen en integreren. Daarnaast zijn we allen bezig met bij-en nascholing. Ook op andere manieren houden we ons bezig met ons beroep.

 

Vera Baltus

Fysiotherapeut / Acupuncturist / Manueel therapeut methode Mulligan

Specialisaties:

bekkenbodemtherapie

acupunctuur

manuele therapie methode Mulligan

medical taping

dry needling

Vera is fysiotherapeut sinds 1980 en sinds 1987 acupuncturist. Zij heeft gewerkt in revalidatie-centrum Heliomare, in verpleeghuis Oudtburgh en in een particuliere praktijk. Haar interesse gaat vooral uit naar het oplossen van pijnklachten en naar massage.

 

Ab Valkenburg

Fysiotherapeut / Manueel therapeut methode van der Bijl

Specialisaties:

manuele therapie methode van der Bijl

medical taping

Ab is fysiotherapeut sinds 1978 en manueel therapeut sinds 1985 (volgens een “zachte methode”/Utrecht v.d. Bijl). Hij heeft ervaring opgedaan in de revalidatie, in een ziekenhuis en ten slotte in de particuliere praktijk. Hij heeft ook aan topsportbegeleiding gedaan. Door zijn ruime ervaring kunt u met nagenoeg alle bewegingsproblemen bij hem terecht. Zijn interesse gaat vooral uit naar het goed laten bewegen van alle gewrichten; vaak een groot probleem bij slijtage van het kraakbeen in het gewricht.

 

Frank de Wilde

Fysiotherapeut / Manueel therapeut methode Mulligan

Specialisaties:

manuele therapie methode Mulligan

     medical taping

Frank is fysiotherapeut sinds 2003.

 

Fiona Engel

Fysiotherapeut

Specialisaties:

dry needling

Fiona is fysiotherapeut sinds 2009.

Reacties zijn gesloten.