Tarieven

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt u meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht of uw wervelkolom kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico wordt derhalve niet aangesproken met fysiotherapie. Dit geldt ook voor een acupunctuur-behandeling.

Mocht de klacht voorkomen op de zogenaamde “Chronische lijst”(VWS-lijst), dan verloopt de vergoeding anders. Gelieve hierover contact op te nemen met uw fysiotherapeut.

We hebben contracten afgesloten met alle verzekeraars en uw behandeling wordt rechtstreeks gedeclareerd naar de zorgverzekeraar. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent of uw budget voor fysiotherapie is op, dan betaalt u onderstaande tarieven.


Fysiotherapie

  • Fysiotherapie  € 35
  • Fysiotherapie aan huis  € 45
  • Manuele therapie methode van der Bijl  € 45
  • Manuele therapie methode Mulligan  € 35

Reacties zijn gesloten.